Algologie

ALGOLOGIE

NATURLIG HUDVÅRD FÖR ALLA

ALGOLOGIE erbjuder naturlig och effektiv hudvård som vitaliserar hudens cellulära aktivitet för att återuppliva dess naturliga mekanismer. Vi är stolta över att erbjuda produkter som är både skonsamma och effektiva. Våra produkter är utformade för att skydda din hud mot föroreningar, bekämpa åldrande och ge antioxidanter.

ALGOLOGIE bygger på stamceller från marina aktiva ingredienser, tång och kustväxter, mineraler, ultrarent havsvatten, aktiva ingredienser av naturligt ursprung, vegetabiliska oljor och milda, säkra och hudvänliga konserveringsmedel. Välkommen till en värld av naturlig skönhet med ALGOLOGIE.

ALGO 4® komplex

ALGO 4® LE COMPLEXE MARIN BREVETÉ BIO-STIMULANT är ett av ALGOLOGIE patenterat komplex (ALGO 4®). Detta verkliga tillskott av cellulär energi består av algstamceller - undaria pinnatifida och porphyridium cruentum - och kustväxter - rock samphire och blue thistle. ALGO 4® vitaliserar hudens naturliga mekanismer genom att vitalisera cellulär aktivitet för att öka dess försvar mot dagliga aggressioner.

ALGOLOGIE är engagerade i att skydda miljön och bevara marina ekosystem genom att stödja forskning om alger och representerar en idealiska kombinationen av effektivitet och respekt för det marina ekosystemet.

Algologie

10 effektiva serier

Hela serien består av ett 40-tal produkter fördelade på 10 effektiva serier: CLEANSING & DETOX för rengöring, MAT PLUS för fetare hy, SENSI PLUS för känslig hud, HYDRA PLUS för torrare hud, ENERGY PLUS för lyster och skydd, ANTI-AGE CORRECTION för fastare hy, ANTI-AGE GLOBAL mot rynkor, SOLEIL MARIN för kombinerad make-up och hudvård och LITTORAL för kroppen.

Är du intresserad av att bli återförsäljare och veta mer om ALGOLOGIE?
Kontakta oss på info@jkraft.se eller ring vår säljrepresentant.

Mats Hansson • 0707 54 95 50