label.m

label.m - officiell samarbetspartner till London Fashion Week - är ett hårvårdsmärke som inspireras av mode och är utvecklat av professionella stylister och ett internationellt team under ledning av Sasha Mascolo-Tarbuck.
label.m har varit designernas val av samarbetspartner de senaste 18 säsongerna under London Fashion Week. Man har skapat frisyrer för över 40 shower per säsong och är nu den officiella samarbetspartnern för London Fashion Week. label.m har även haft spännande designsamarbeten med Giles Deacon, Todd Lynn, William Tempest och nu senast Jean-Pierre Braganza.

Produkterna är framtagna med både formula och kreativitet i åtanke. De skapas i salonger och inte i ett laboratorium. De prisvinnande produkterna kombinerar naturliga ingredienser och eteriska oljor med label.m teknologi.
Alla produkter är uppdelade i fyra olika kategorier och kommer garanterat att täcka alla dina behov. Cleanse, Condition, Create och Complete.

Med label.m formar du din stil med ny kreativitet, nya uttryck och ökad personlighet!

AWARD-WINNING INTERNATIONAL ARTISTIC TEAM
Det kända Londonbaserade label.m Internationella Artistiska teamet, som leds av Global Creative Director Sacha Mascolo-Tarbuck, är den drivande kraften bakom varumärket och dess ständiga framgång, både kreativt och genom produktutveckling.
Teamet har vunnit över 50 British Hairdressing Awards, vilket gör dem till det mest framgångsrika artistika teamet i British Hairdressing Awards historia. Varje säsong leder de tillsammans den kreativa aktiviteten backstage på London Fashion Week, där de stylar hår för över 40 visningar varje säsong. Label.m-produkter är beprövade och testade av teamet för att stå emot trycket backstage för att kunna erbjuda kreativ mångsidighet med enastående resultat.

UTBILDNING I VÄRLDSKLASS
Med över 24 akademier över hela världen, levererar TONI & GUY den mest produktiva frisörutbildning i världen. Label.m ger tillgång till utbildningskurser som skapas och förmedlas av det internationella artistiska teamet, där deras erfarenhet och passion förmedlas för att inspirera och driva nästa generations frisörer.

label.m återförsäljare

Vill du bli återförsäljare av label.m?
Ring en av våra kundutvecklare!

Leif Goldstein, 0703 491 903
Johan Aronsson, 0702 748 500
Christer Gustavsson, 0708 491 906
Ulf Åstedt, 0703 491 905
Kim Rydstedt, 0734 399 991
Gustav Sander, 0703 130 116
David Nilsson 0724 018 199

Läs mer på labelm.com

label.m
label.m
label.m
label.m
label.m
label.m
label.m
label.m
label.m
label.m