J. Kraft Group AB

Vi är nordisk distributör av välkända internationella varumärken inom hudvård, hårvård och makeup.

Företaget grundades 1991 och är en ledande leverantör inom hudvårds- och hårvårdsbranschen. Våra kontorslokaler är belägna mitt i centrala Malmö och i Stockholm.
Kraft Group kännetecknas av högsta servicenivå, kunskaper och att vi stöttar salongens försäljning och utveckling med kampanjer och teman varje månad.

J. Kraft Group AB
Kraft Group - B-Corpcertifierad

Vi är otroligt stolta över att Kraft Group är det första svenska företaget i skönhetsbranschen och det andra företaget i Sverige att bli B-Corpcertifierade.

Hur blev vi B-Corpcertifierade?

Under 2017 arbetade vårt hållbarhetsteam intensivt med att utvärdera B Corps fyra grundpelare och hur Kraft Group agerade inom varje område. Det innebar bl.a att svara på över 400 frågor gällande ledning, socialt engagemang, medarbetare och miljö. Arbetet gick ut på att dokumentera de olika aspekterna av vårt företagande och agerande inom de olika områdena med målsättningen att nå den magiska gränsen som ger certifieringen. Många av företagets tidigare arbetssätt och rutiner förändrades under vägen för att bli ett mer hållbart företag.

Den 20 februari 2018 blev Kraft Group certifierade. Ett bevis på att vårt företagande bidrar positivt till vår värld snarare än tär på den.

Läs mer om oss som B Corp-företag och vad som gör oss till ett bättre företag.

Vår portfölj

Vår produktportfölj är noga utvald och våra krav är exceptionellt höga.
Detta enbart för att matcha våra kunders krav på resultat och framgång.