PÜR makeupkurser


Att fylla på med kunskap om dina varumärken är alltid inspirerande och gör dig motiverad när trycket ökar från dina kunder under året. Att gå på kurs hos oss gör dig både säkrare i kundmötet och du fyller på och fräschar upp dina kunskaper! När du investerar i dig själv genom att regelbundet gå på utbildning ger det dig ny energi som gör att du kan ta hand om dina kunder på ett inspirerande sätt och kan ge en fortsatt fantastisk service.

Under våra kurser får du också tydliga argument så att du kan svara på alla frågor från dagens medvetna konsumenter. Tillsammans med oss har du möjlighet att utvecklas och inspireras av nya innovativa produkter och makeuptekniker från PÜR.
Vill du öka din salongs digitala synlighet? Anmäl dig till vår specialkurs om sociala medier.
Varmt välkommen!

Anmälan till kurs görs direkt genom din säljare, vår utbildare eller via länken nedan:

kraftcosmetics-utb.se

Anmälan är bindande. Avbeställning av kurs 14 dagar eller senare före kursdatum debiteras 50% av ordinarie kurspris. Avbeställning 7 dagar eller senare före kursdatum debiteras 100% av kurspriset.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en kurs vid för få deltagare.

Kundutvecklare - PÜR
Charlott Karlsson, 0706-60 32 24
Alexandra Popov, 0709-66 88 76
Jasmine Gergi, 0706-66 88 57
Nadja Neshat, 0706-90 00 38
Veronica Folkesson, 072-400 87 80
Petra Hermansson, 072-400 87 80
Leif Goldstein, 0703-491903
Johan Aronsson, 0702-748500
Christer Gustavsson, 0708-491906
Ulf Åstedt, 0703-491905
Kim Rydstedt, 0703-130116
Gustav Sander, 0703-130116
David Nilsson 0724-018199

Utbildare

Nadja - utbildare i PÜR

Nadja Neshat
0706-90 00 38

Pür Cosmetics kursprogram


KURSPROGRAM

PÜR Grundutbildning

PÜR- The Complexion Authority är specialister på hud och make up. Våra produkter är problemlösande makeup som kompletterar dina befintliga hudvårdsprodukter och hjälper dig att uppnå ett naturligt vackert resultat – både med och utan makeup. Det här är kursen för dig som behöver en uppfräschning eller precis tagit steget in i PÜRs underbara värld. Inspireras av vår kunniga makeup-artist som lär dig allt om filosofin, produkterna, teknikerna och teknologin. Du får makeuptips, makeupinspiration och massor av säljknep. Kursen är teoretisk och praktisk.

I dessa Coronatider sätter vi säkerheten först. Vi vill därför reservera oss för att utbildningar som ska genomföras på plats kan bli digitala beroende på rådande restriktioner.

 • Stockholm - 2021-10-05
 • Malmö - 2021-11-02
 • Stockholm - 2021-11-23

Bridal

PÜR- The Complexion Authority är specialister på hud och make up. Våra produkter är problemlösande makeup som kompletterar dina befintliga hudvårdsprodukter och hjälper dig att uppnå ett naturligt vackert resultat – både med och utan makeup. På denna kurs gör vi brudmakeup. En brud kan upplevas enkel att göra men tillhör en av makeupartistens tuffaste utmaningar då vi här måste kombinera tekniker för såväl dag- som kvälls- och fotomakeup. En intensiv dag där vi går igenom alla tekniker och förutsättningar för att lyckas med den perfekta brud-makeupen. Teori varvas med praktiskt arbete.

I dessa Coronatider sätter vi säkerheten först. Vi vill därför reservera oss för att utbildningar som ska genomföras på plats kan bli digitala beroende på rådande restriktioner.

 • Stockholm - 2021-10-18
 • Malmö - 2021-11-04

Lady

PÜR är The Complexion Authority och specialister på hud. Våra produkter är problemlösande makeup som kompletterar dina befintliga hudvårdsprodukter och hjälper dig att uppnå ett naturligt vackert resultat – både med eller utan makeup. Det här är kursen för dig som träff ar kunder med mogen hud. Under en hel livstid hinner många olika faktorer påverka en hy och ett utseende. Med smink har vi är faktiskt möjlighet att förbättra och till viss del föryngra ett utseende. En kunnig makeup-artist kan dölja rynkor och pigmentfl äckar samtidigt som hon väljer att lyfta fram de vackraste dragen hos varje person. Här kommer vi gå igenom de bästa tipsen på hur du sminkar en mogen hud.

I dessa Coronatider sätter vi säkerheten först. Vi vill därför reservera oss för att utbildningar som ska genomföras på plats kan bli digitala beroende på rådande restriktioner.

 • Malmö - 2021-11-03
 • Stockholm - 2021-11-09

Videomöte

Grundutbildning

Det här är kursen för dig som behöver en uppfräschning eller precis tagit steget in i PÜRs underbara värld. Vi går igenom hela PÜRs sortiment, pratar om dess hudvårdande egenskaper samt filosofin bakom märket.
När du deltar i ett webinar så ha gärna aktuella produkter tillgängliga för en bättre utbildningsupplevelse. Om du saknar produkter så ta kontakt med din säljare i god tid inför utbildningen.

 • 2021-08-10
 • 2021-09-20

Videomöte

Lady

PÜR- The Complexion Authority är specialister på hud och make up. Våra produkter är problemlösande makeup som kompletterar dina befintliga hudvårdsprodukter och hjälper dig att uppnå ett naturligt vackert resultat – både med och utan makeup. Det här är kursen för dig som träffar kunder med mogen hud. Under en hel livstid hinner många olika faktorer påverka huden och utseendet. Med bra make up har vi faktiskt möjlighet att förbättra och till viss del föryngra ett utseende. En kunnig makeup-artist kan dölja rynkor och pigmentfläckar samtidigt som hon väljer att lyfta fram de vackraste dragen hos varje person. Här kommer vi gå igenom de bästa tipsen på hur du sminkar en mogen hud.

 • 2021-10-19

Videomöte

Bridal

PÜR- The Complexion Authority är specialister på hud och make up. Våra produkter är problemlösande makeup som kompletterar dina befintliga hudvårdsprodukter och hjälper dig att uppnå ett naturligt vackert resultat – både med och utan makeup. På denna kurs går vi igenom olika vi brudmakeuper. Samt tips och tricks som du bör tänka på inför brudens stora dag.
När du deltar i ett webinar så ha gärna aktuella produkter tillgängliga för en bättre utbildningsupplevelse. Om du saknar produkter så ta kontakt med din säljare i god tid inför utbildningen.

 • 2021-11-22

Videomöte

PÜR i sociala medier

Vid det här utbildningstillfället går vi igenom hur du kan utveckla PÜR på dina social medier, tips och trix i olika appliceringsmoment samt vilka produkter i PÜRs sortiment som är en ”perfect match”. Det kommer även finnas utrymme för frågor och funderingar. Kursen har ett begränsat antal deltagare för att ni ska få ut så mycket som möjligt av det här tillfället utifrån era specifika behov.

 • 2021-10-04