PÜR

Välkommen på kurser i PÜR hos oss

Vill du fördjupa dina kunskaper inom makeup och utforska varumärket PÜR? Våra kurser är skräddarsydda för att inspirera och ge dig de verktyg du behöver för att möta dagens krävande konsumenter. Genom att investera i din egen utveckling, får du inte bara ökad säkerhet i kundmötet, utan också en kraftfull boost av energi som tar din service till nya höjder.
Ta chansen att uppleva nya produkter och tekniker under ledning av vår erfarna utbildare Charlott Johansson.

UTBILDARE
Charlott Johansson • 070 660 32 24

Hudterapeut och makeupartist med över 20 års erfarenhet. Våra kurser erbjuds i Malmö, Stockholm och online. Boka din plats idag genom att klicka på knappen nedan och låt dig inspireras av PÜR!

Image

PÜR kurser

Fysisk utbildning

PÜR Bas Skincare & Makeup

Välkommen på en praktisk dag där vi går igenom både skincare och makeup. Vi lär oss vikten av att ha en bra hudvård för att få en fin makeup.
Vi pratar produkter, försäljning, tips och trix, event och skyltning. Passar både dig som är ny på varumärket eller behöver en uppfräschning.

Efter dagen är du redo att inspirera dina kunder på ett nytt sätt!

Digital utbildning

PÜR Makeup

Vår digitala utbildning är för dig som är ny på PÜR eller behöver ny inspiration! Vi kommer att gå igenom hela PÜRs sortiment med fokus på basen som är ryggraden för PÜR som varumärke. ”Känn och kläm” på produkterna, hitta rätt nyans till slutkonsument, lär dig om aktiva ingredienser, försäljningsstrategier och event-fix. En workshop där vi kommer dela och byta erfarenheter med varandra! Så se till att du har alla produkter framför dig för en engagerad och givande session! Vi ses på skärmen!

När du deltar i ett webinar så ha gärna aktuella produkter tillgängliga för en bättre utbildningsupplevelse. Om du saknar produkter så ta kontakt med din säljare i god tid inför utbildningen.

PÜR Makeup

Fysisk utbildning

PÜR Skincare

Välkommen på en praktisk dag där vi går igenom både skincare och makeup. Vi lär oss vikten av att ha en bra hudvård för att få en fin makeup. Vi pratar produkter, försäljning, tips och trix, event och skyltning. Passar både dig som är ny på varumärket eller behöver en uppfräschning.

Efter dagen är du redo att inspirera dina kunder på ett nytt sätt!

Övriga kurser

Fysisk utbildning

Säljboost

Idag ligger makten hos köparen. Då behöver vi anpassa oss och bli ännu bättre på försäljning. Vill du ha nycklar till hur du lyckas? Under några timmar pratar vi om mental inställning, kommunikation och försäljningsprocesser.
Vi utlovar ett smörgåsbord av kunskap, tips och inspiration. Utbildningen är varumärkesoberoende. Välkommen!

Digital utbildning

Sociala Medier - nybörjare

Här går vi igenom hur Instagramappen fungerar, vad du ska tänka på när du startar ett konto, inställningar, profil, händelsehöjdpunkter, hur du skapar ett inlägg med bilder och hur story och reel fungerar. Ladda ner appen “TEAMS“ till din mobil. Via dator behöver du bara följa en länk från din mail. Klicka på länken när kursen startar så guidar vi dig genom utbildningen.

Sociala Medier - van användare

Här går vi igenom hur Facebook och Instagrams algoritmer fungerar, hur du optimerar dina inlägg, tips på vad du kan göra och tänka på för att växa i sociala medier. Ladda ner appen “TEAMS“ till din mobil. Via dator behöver du bara följa en länk från din mail. Klicka på länken när kursen startar så guidar vi dig genom utbildningen. För att kunna tillgodogöra dig kursen fullt ut är det viktigt att din salong redan har ett aktivt Facebook-och Instagramkonto för företag.

Jennie Ekstedt har arbetat med marknadsföring, grafisk- och digital kommunikation i över 15 år - och med sociala medier sedan det lanserades för företag. Utbildad Social Media Manager och arbetar sedan november 2020 på Kraft Group där hon ansvarar för företagets 11 varumärkens sociala medierkonton.