Medik8

Medik8

Medik8 är ett framstående globalt varumärke inom professionell hudvård, som distribueras av utbildade hudterapeuter genom kliniker, hudvårdssalonger, spa, utvalda apotek och specialiserade hudvårdssajter över hela världen. Våra produkter är noggrant framtagna, utvecklade och sammansatta av ett team av biokemister och farmakologer i vår forskningsanläggning i Storbritannien. Samtliga produkter från Medik8 är baserade på beprövad teknologi.

Beautiful Skin for Life

Vårt huvudsyfte är att våra användare ska uppnå Beautiful Skin for Life, med andra ord, en vacker och hälsosam hud som varar livet ut. För att nå detta mål introducerade Medik8 år 2009 den enkla men vetenskapligt grundade CSA-filosofin, som har blivit allt mer populär. CSA står för användning av C-vitamin (C) tillsammans med solskydd (S) på dagen och A-vitamin (A) på kvällen, vilket har visat sig vara en framgångsrik strategi för att främja hudens välmående.

Medik8

Vårt sortiment är omfattande och utformat för att möta alla hudvårdsbehov. Medik8-produkter är veganska och förpackningarna är FSC-certifierade och miljövänligt producerade.

Medik8 strävar efter enkel och effektiv anti-aging hudvård med fokus på minimal irritation, hög stabilitet och professionell styrka. Våra produkter är av laboratoriekvalitet och följer principerna av grön kemi med miljövänliga förpackningar. Genom vår beprövade CSA-filosofi är vårt främsta mål att hjälpa dig uppnå Beautiful Skin for Life.

Är du intresserad av att bli återförsäljare och veta mer om Medik8?
Kontakta oss på info@jkraft.se eller ring en av våra säljrepresentanter.

Cosmetics säljdistrikt

Veronica Folkesson • 0709-66 88 15

Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland (Norra)

Nadja Neshat • 0706-90 00 38

Västernorrland (Södra), Härjedalen/Jämtland Uppland, Västmaland, Sörmland, Stockholm

Felicia Pirgaip • 08-403 05 621

Dalarna, Gävleborg, Värmland

Charlott Johansson • 0706-60 32 24

Örebro, Östergötland, Öland / Gotland Kalmar, Blekinge

Jasmine Gergi • 0706-66 88 57

Västra Götaland, Jönköping, Halland, Kronoberg

Petra Hermansson • 072-400 87 80

Skåne


E-com

Therese Carlqvist • 0764-92 30 10