BIOLINE JATÒ

Bioline Jatò

I den pittoreska staden Trento, Italien, avslöjas A Beautiful Secret - Bioline Jatòs unika hudvårdsprodukter, resultatet av rigorös forskning, kvalitet och professionalism. I över 40 år har detta varumärke utmärkt sig genom att förena avancerad vetenskaplig forskning med en beprövad metodik, vilket resulterar i hudvårdsprodukter som ger påtagliga och synliga resultat för din hud.
Bioline Jatòs produkter är välkända för sin höga koncentration av aktiva ingredienser och förmågan att förena det bästa från naturen med den senaste vetenskapen. Resultatet? Högkvalitativ hudvård skapad av passionerade experter för att leverera verkliga och påtagliga resultat. Sortimentet innefattar ett omfattande utbud av produkter och behandlingar för ansikte och kropp, skräddarsydda för alla hudtyper, från den mest känsliga till den mognaste huden.

The spirit of an Italian family business

Fabriken har fortfarande sin plats i den vackra staden Trento, Italien, där detta familjeföretag är beläget och drivs med en stark kärlek till skönhet och hudvård. Varje produkt och behandling är resultatet av samarbeten mellan ledande forskare, biologer, farmaceuter, kemister och hudterapeuter. Kvalitet och vetenskap är grundläggande och varje produkt genomgår noggranna tester av certifieringsorgan innan de når marknaden. År 2022 blev Bioline Jatò B Corp-certifierat och åtar sig höga standarder för socialt och miljömässigt ansvar samt en ständig strävan efter förbättring.

Bioline Jatò

A Beautiful Secret

Välkommen till Bioline Jatò, där passion och vetenskap förenas för att främja din skönhet och hälsa på ett verkligt märkbart sätt.

Är du intresserad av att bli återförsäljare och veta mer om Bioline Jatò?
Kontakta oss på info@jkraft.se eller ring en av våra säljrepresentanter.

COSMETICS SÄLJREPRESENTANTER

Veronica Folkesson • 0709-66 88 15

Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland (Norra)

Nadja Neshat • 0706-90 00 38

Västernorrland (Södra), Härjedalen/Jämtland Uppland, Västmaland, Sörmland, Stockholm, Göteborg

Felicia Pirgaip • 08-403 05 621

Dalarna, Gävleborg, Värmland, Västra Götaland

Charlott Johansson • 0706-60 32 24

(SPA-ansvarig, Norden)
Örebro, Östergötland, Jönköping, Öland / Gotland, Kalmar, Kronoberg, Blekinge

Petra Hermansson • 072-400 87 80

Skåne, Halland, DANMARK


E-com

Therese Carlqvist • 0764-92 30 10