Comfort Zone

[ comfort zone ]

Comfort Zone är ett medvetet professionellt hudvårdsmärke med en stark inriktning på att främja hudens välmående och vår planets hälsa. Våra resultatinriktade, hållbara produkter och behandlingar tillverkas i det idylliska Davines Village i Parma. Här, i vårt vetenskapliga laboratorium, forskar vi fram produkter och nya formulas. Vi har även en vetenskaplig trädgård där vi odlar många av våra produktingredienser. Som en del av Davines Group är vi stolta över vår B Corp-certifiering, vilket bekräftar vårt engagemang för att göra gott för världen genom vår verksamhet.

Concious Skin Science

Mottot "conscious skin science" symboliserar våra medvetna val inom hudvård, där vårt fokus är att uppnå de bästa resultaten med respekt för vår omvärld. Våra produkter är dermatologiskt testade och kliniskt bevisade, och vår starka miljömedvetenhet gör Comfort Zone till det ultimata valet för dem som vill förbättra sin hud samtidigt som de främjar en hållbar livsstil.

Comfort Zone

Vi stöder Naturarvet

Doktor Davide Bollati, grundaren av Comfort Zone, är en visionär med djupa rötter inom hållbarhet. Vårt företag stöder flera stora välgörenhetsprojekt och hjälpinitiativ över hela världen.
Comfort Zone är det självklara valet för många span och hudvårdssalonger världen över, där både resultat och helhetsupplevelse står i fokus när du upplever våra produkter och behandlingar.

I Sverige gör vi årligen även ett lokalt välgörenhetsprojekt! I år har vi valt att skänka pengar till insamlingsstiftelsen NATURARVET.
Läs mer om detta projekt här!

Är du intresserad av att bli återförsäljare och veta mer om Comfort Zone?
Kontakta oss på info@jkraft.se eller ring en av våra säljrepresentanter.

COSMETICS SÄLJREPRESENTANTER

Veronica Folkesson • 0709-66 88 15

Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland (Norra)

Nadja Neshat • 0706-90 00 38

Västernorrland (Södra), Härjedalen/Jämtland Uppland, Västmaland, Sörmland, Stockholm, Göteborg

Felicia Pirgaip • 08-403 05 621

Dalarna, Gävleborg, Värmland, Västra Götaland

Charlott Johansson • 0706-60 32 24

(SPA-ansvarig, Norden)
Örebro, Östergötland, Jönköping, Öland / Gotland, Kalmar, Kronoberg, Blekinge

Petra Hermansson • 072-400 87 80

Skåne, Halland, DANMARK


E-com

Therese Carlqvist • 0764-92 30 10