Naturarvet


Vi stödjer Naturarvet


Kraft Group gör varje år ett välgörenhetsprojekt där alla som köper hudvårdsprodukter från [ comfort zone ] bidrar till en insamling. För femte året i rad har vi valt att stödja insamlingsstiftelsen Naturarvet vars arbete går ut på att skydda Sveriges sista gammelskogar. Genom att köpa skogen och bevara den för evigt bevaras den biologiska mångfalden. Skogarna finns i olika delar av Sverige.

Gåvobevis för skogsrutor från Naturarvet (pdf)

Insamlat belopp 2023:    15 000 kr


Insamlat belopp 2022:    10 800 kr


Insamlat belopp 2021:    5 600 kr


Insamlat belopp 2020:    12 600 kr


Insamlat belopp 2019:    10 200 kr

Är du intresserad av att bli skogsfadder eller skänka valfri summa till Naturarvet?
Läs mer om NATURARVET och deras arbete här.


I Sustain Beauty
I Sustain Beauty heter initiativet från Davines Group / [ comfort zone ] som går ut på att uppmana alla företag runt om i världen att rädda, bevara eller bidra till att en vald plats förblir den vackra plats som den naturligt är. Över 300 projekt är igång och 21 länder är involverade!

På Kraft Group har vi nu två olika I Sustain Beauty-projekt där vi på olika sätt bidrar till att skydda den biologiska mångfalden: Bee Urban med Davines som genom att plantera blomrika miljöer hjälper till att stoppa olika biarter från att dö ut. Tillsammans med Naturarvet skyddar [ comfort zone ] svensk gammelskog.

[ comfort zone ] och välgörenhet
[ comfort zone ] har sina rötter i Parma, Italien och har sedan 1996 blivit ett internationellt känt varumärke med många fina utmärkelser. Några av världens mest exklusiva SPA-anläggningar har valt [ comfort zone ] precis som många medvetna hudterapeuter runtom i Sverige.
[ comfort zone ] tillhör Davines Group som bland annat utmärker sig genom de många välgörenhetsprojekt som drivs världen över. Det är både sociala projekt och åtgärder för att minimera negativ påverkan på naturen.
Davines Group är ett B Corp-certifierat företag sedan 2014. De är även anslutna till organisationen LIFE GATE, ett ekokulturellt nätverk där projektet ZERO IMPACT går ut på att sänka koldioxidutsläppen. [ comfort zone ] bidrar varje år till att skydda och återplantera skog och har som mål att naturen ska må bättre tack vare [ comfort zone ].

comfortzone.it