Comfort Zone

Välkommen på kurser i Comfort Zone hos oss

Utforska vårt kursutbud för Comfort Zone, det regenerativa hudvårdsmärket som hyllas på spa och salonger världen över! Vi erbjuder grundläggande och avancerade kurser i Stockholm, Malmö och online, perfekta för både nya och erfarna användare.

Våra kurser stärker din kompetens och ger säkerhet i kundmötet samtidigt som du uppdaterar och fördjupar dina kunskaper. Inspireras av nya produkter, massagetekniker och behandlingsmetoder. Vi har också kurs i försäljning och sociala medier. Läs mer nedan och klicka för att komma till bokningssidan.

UTBILDARE
Felicia Pirgaip • 08-403 05 621

Utbildad hudterapeut med mästarbrevsexamen. Felicia är expert på våra italienska hudvårdsvarumärken och utbildar dig i Bioline, Comfort Zone och Skin Regimen både på vårt Stockholms- och Malmökontor. Felicia håller även i digitala utbildningar inom dermatologi och kosmetisk kemi.

Image

Aktuella kurser

Fysisk utbildning

Comfort Zone Grundutbildning

(Teori & praktik 2 dagar)

En grundutbildning där du möter Comfort Zones unika filosofi, olika produktlinjer och behandlingsritualer. Vi går igenom produktsortimentet och behandlingsritualerna, så att du får en fördjupad känsla för hela serien.
Under utbildningen varvar vi teori med praktiska moment, där du får känna på och utföra bland annat Tranquillity välkomstritual, ansiktsbehandlingar samt signaturmassagen Comfort Touch.
Kursen skräddarsys efter er terapeuter som medverkar på kursen.

Digital utbildning

Nyhet
Comfort Zone - Sun, Hydration & Holiday

Vi behöver skydda oss mot solen och helst vill vi göra det med solskydd som värnar om vår marina miljö. Comfort Zone lanserar två nya solskydd för kroppen som är superenkla att använda och precis rätt i tiden. Efter en dag i solen behöver vi fukt, fukt som går ner på djupet och återställer hudens naturliga fuktnivåer. Tänk dig en bodylotion som släcker törsten och ger den där fräscha glowiga huden som alla älskar efter en dag i solen.

När du deltar i ett webinar så ha gärna aktuella produkter tillgängliga för en bättre utbildningsupplevelse. Om du saknar produkter så ta kontakt med din säljare i god tid inför utbildningen.

Övriga kurser

Digital utbildning

Sociala Medier - nybörjare

Här går vi igenom hur Instagramappen fungerar, vad du ska tänka på när du startar ett konto, inställningar, profil, händelsehöjdpunkter, hur du skapar ett inlägg med bilder och hur story och reel fungerar. Ladda ner appen “TEAMS“ till din mobil. Via dator behöver du bara följa en länk från din mail. Klicka på länken när kursen startar så guidar vi dig genom utbildningen.

Sociala Medier - van användare

Här går vi igenom hur Facebook och Instagrams algoritmer fungerar, hur du optimerar dina inlägg, tips på vad du kan göra och tänka på för att växa i sociala medier. Ladda ner appen “TEAMS“ till din mobil. Via dator behöver du bara följa en länk från din mail. Klicka på länken när kursen startar så guidar vi dig genom utbildningen. För att kunna tillgodogöra dig kursen fullt ut är det viktigt att din salong redan har ett aktivt Facebook-och Instagramkonto för företag.

Jennie Ekstedt har arbetat med marknadsföring, grafisk- och digital kommunikation i över 15 år - och med sociala medier sedan det lanserades för företag. Utbildad Social Media Manager och arbetar sedan november 2020 på Kraft Group där hon ansvarar för företagets 11 varumärkens sociala medierkonton.

Fysisk utbildning

Säljboost

Idag ligger makten hos köparen. Då behöver vi anpassa oss och bli ännu bättre på försäljning. Vill du ha nycklar till hur du lyckas? Under några timmar pratar vi om mental inställning, kommunikation och försäljningsprocesser.
Vi utlovar ett smörgåsbord av kunskap, tips och inspiration. Utbildningen är varumärkesoberoende. Välkommen!