Bioline Jatò

Välkommen till våra kurser

Våra specialanpassade utbildningar för dig som Bioline Jatò-expert ger en djupgående kunskap om vårt exklusiva varumärke och innovativa produkter, samt praktiska behandlingsfärdigheter. Genom regelbundna utbildningar får du ny energi för att inspirera dina kunder och verktygen för att leverera en fantastisk service, svara på kundernas frågor och utveckla Bioline Jatò i din salong.
Anmäl dig till våra kurser för att ta din kompetens till nästa nivå!

UTBILDARE
Felicia Pirgaip • 08-403 05 621

Utbildad hudterapeut med mästarbrevsexamen. Felicia är expert på våra italienska hudvårdsvarumärken och utbildar dig i Bioline, Comfort Zone och Skin Regimen både på vårt Stockholms- och Malmökontor. Felicia håller även i digitala utbildningar inom dermatologi och kosmetisk kemi.

Image

Bioline Jatò kurser

Digital utbildning

Bioline Jatò - Coffee Shape

Kroppen i fokus! Vår kropp är det viktigaste vi har. Vi behöver ta hand om den för att fungera och orka med vår vardag. Med Biolines nya behandling fokuserar vi på att sätta igång kroppens egen förmåga att förbränna energin rätt. Detta leder till en mer slimmad figur med synligt uppstramad hud. Nya Coffee Shape jobba med kaffe och vakumkoppar, vilket ger en djupgående behandling för salongen som vill jobba med sköna, resultatinriktade behandlingar utan krångliga ritualer och duschmoment. Våga ta kroppen i fokus med Bioline!

När du deltar i ett webinar så ha gärna aktuella produkter tillgängliga för en bättre utbildningsupplevelse. Om du saknar produkter så ta kontakt med din säljare i god tid inför utbildningen.

Digital utbildning

Bioline Jatò - Nyhet! Sun Beauty Project

Sundefense & Therra Fusion

Naturliga ingredienser som vårdar huden och ger näring för att skapa optimal hudfunktion oavsett om det handlar om solskydd eller vårdande produkter rika på superfoods. Med naturliga ingredienser boostar vi huden och gör den mycket motståndskraftig mot solen och sommarens påverkan på huden. Vi tittar närmre på Therra Fusion och Sundefense egenskaper som är perfekt för huden under sommaren.

När du deltar i ett webinar så ha gärna aktuella produkter tillgängliga för en bättre utbildningsupplevelse. Om du saknar produkter så ta kontakt med din säljare i god tid inför utbildningen.

PÜR Makeup

Digital utbildning

Bioline Jatò - Sundefense

Sundefense har blivit uppdaterade. Ännu bättre, ännu säkrare och ännu mer vårdande än tidigare! Nya Sundefense är anpassade för den moderna människan med ny formula som snabbt och lätt går in i huden och skyddar oss mot solens strålar men även blått ljus från digitala skärmar. Under denna timme går vi igenom de nya produkterna.

När du deltar i ett webinar så ha gärna aktuella produkter tillgängliga för en bättre utbildningsupplevelse. Om du saknar produkter så ta kontakt med din säljare i god tid inför utbildningen.

Övriga kurser

Fysisk utbildning

Säljboost

Idag ligger makten hos köparen. Då behöver vi anpassa oss och bli ännu bättre på försäljning. Vill du ha nycklar till hur du lyckas? Under några timmar pratar vi om mental inställning, kommunikation och försäljningsprocesser.
Vi utlovar ett smörgåsbord av kunskap, tips och inspiration. Utbildningen är varumärkesoberoende. Välkommen!

Digital utbildning

Sociala Medier - nybörjare

Här går vi igenom hur Instagramappen fungerar, vad du ska tänka på när du startar ett konto, inställningar, profil, händelsehöjdpunkter, hur du skapar ett inlägg med bilder och hur story och reel fungerar. Ladda ner appen “TEAMS“ till din mobil. Via dator behöver du bara följa en länk från din mail. Klicka på länken när kursen startar så guidar vi dig genom utbildningen.

Sociala Medier - van användare

Här går vi igenom hur Facebook och Instagrams algoritmer fungerar, hur du optimerar dina inlägg, tips på vad du kan göra och tänka på för att växa i sociala medier. Ladda ner appen “TEAMS“ till din mobil. Via dator behöver du bara följa en länk från din mail. Klicka på länken när kursen startar så guidar vi dig genom utbildningen. För att kunna tillgodogöra dig kursen fullt ut är det viktigt att din salong redan har ett aktivt Facebook-och Instagramkonto för företag.

Jennie Ekstedt har arbetat med marknadsföring, grafisk- och digital kommunikation i över 15 år - och med sociala medier sedan det lanserades för företag. Utbildad Social Media Manager och arbetar sedan november 2020 på Kraft Group där hon ansvarar för företagets 11 varumärkens sociala medierkonton.