Bare Feet

Bare Feet

Bare Feet är en serie produkter av högsta kvalitet som är utformade för att skapa glada fötter. Vårt mantra är “ta hand om dina fötter, och de kommer att ta hand om dig.” Varumärket erbjuder allt du kan behöva för att hålla fötterna friska till ett attraktivt pris. Serien är packad med fantastiskt doftande och långvarigt aktiva ingredienser inklusive Manukahonung och ingefära.
Moderbolaget, Margaret Dabbs London, har en stark tradition av kvalitet och effektivitet, och det är precis vad vi strävar efter att leverera till våra kunder.

Sortimentet inkluderar allt från lugnande fotkräm till balsam för spruckna hälar. Produkterna är inte bara återfuktande, utan också antibakteriella och rika på antioxidanter. De hjälper även till att förhindra åldrandeprocessen, medan den behagliga doften av grönt te i kombination med saftig lime ger en uppfriskande känsla för dina fötter.
Vi är stolta över sortimentet av lyxiga produkter för fötter, händer och ben som har blivit mycket uppskattat runt om i hela världen. Grundaren, Margret Dabbs OBE, har tilldelats Officer of the Most Excellent Order of the British Empire (OBE) i His Majesty’s New Year’s Honours List 2023. Detta vittnar om hennes vision, talang och förmåga inom affärer, hennes hårda arbete och framgången och kvaliteten på hennes kliniker, produkter och behandlingar.

Bare Feet
Bare Feet

Alla våra produkter är skapade med ansvarsfullt framtagna ingredienser och är fritt från starka kemikalier och konserveringsmedel. Vi använder ingredienser som mandelolja, avokadoolja, aloe vera, ingefäraextrakt, kokosnötskal och Manukahonung som alla är kända för sina närande egenskaper.

Ge dina fötter den kärlek de förtjänar med Bare Feet.

Är du intresserad av att bli återförsäljare och veta mer om Bare Feet?
Kontakta oss på info@jkraft.se eller ring vår säljrepresentant.

Mats Hansson • 0707 54 95 50