Real Leaders - VinnareStockholm 2024-01-09

För fjärde året på rad så har vi tagit oss in på verkliga ledare för världens 2024 lista!


Real Leaders har listat 185 st företag runt om i världen, varav Kraft Group hamnar på 118 plats.Stockholm 2023-01-04

För tredje året på rad så har vi tagit oss in på verkliga ledare för världens 2023 lista!


Real Leaders har listat hela 300 st företag runt om i världen, varav Kraft Group hamnar på 189 plats total och av de 300 företagen så är det endast 14st inom kategorin "PERSONAL CARE & WELLNESS" där vi lyckas knipa en hedrande 13e plats.
Från företag som har ombildat gamla affärsmodeller att lägga större fokus på alla intressenter till de som byggt inverkan i deras verksamhet från dag ett, vi kommer till punkten, tack och lov, där symedrivna verksamheter blir norm. Detta är något att fira! Det är fantastiskt för anställda som vill arbeta för företag som stämmer överens med deras värderingar, och det är en välsignelse för kunder som föredrar att köpa produkter och tjänster de mår bra av. Det är avgörande för samhällets välbefinnande och vår planets hälsa att företag engagerar sig i en definition av framgång som inkluderar social och miljöpåverkan tillsammans med vinst. Nu ser vi till att sprida denna fantastiska nyhet 🥰🥰🥰

Hela listan över vinnarna i Real Leaders Impact Award 2023, klicka här.Stockholm 2022-01-12

Kraft Group vinnare för andra året i rad!


Sedan 2010 har Real Leaders lyft fram och hyllat organisationer som har en positiv social och miljömässig inverkan genom sin organisation och sitt ledarskap. Med en publik på 30 000 VD:ar i över 140 länder har Real Leaders givit framstående organisationer ett erkännande för sitt goda arbete genom Real Leaders Impact Award. Kraft Group är stolta mottagare av detta prestigefyllda pris för andra året i rad.

Hela listan över vinnarna i Real Leaders Impact Award 2022, klicka här.Stockholm 2021-01-13

Kraft Group på plats 61 på Real Leaders lista


Kraft Group har uppmärksammats av Real Leaders för sitt engagemang i hållbarhetsfrågor och utsetts till ett av världens mest engagerade företag när det gäller sociala- och miljömässiga utmaningar. Av 150 rankade företag kvalar Kraft Group in på en 61:a plats i Real Leaders Impact Awards 2021.

raft Group 61:a plats i Real Leaders Impact Awards 2021

Real Leaders är världens första företags- och hållbarhetsmagasin med målsättning att inspirera företagsledare att bli bättre och hållbarare för att i sin tur skapa en bättre värld.

- Vi är otroligt stolta att vårt hållbarhetsarbete uppmärksammas internationellt. Att få hamna på samma lista som stora och välkända företag som tex Tesla, Patagonia eller Danon är en ära. Även om vi vet att det inte finns något alternativ till det arbete som vi tvingar oss igenom är det underbart att få ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger grundaren och styrelses ordförande Robert Kraft.

Hela listan över vinnarna i Real Leaders Impact Award 2021, klicka här.


Kraft Group är ett privatägt distributörsföretag inom den professionella skönhetsbranschen. Affärsområdet är den exklusiva B2B distributionen av 12 hud- och hårvårdsvarumärken i Sverige. Kraft Group driver även 4 egna, exklusiva hudvårdssalonger i södra Sverige under namnet Lenhud.

Koncernen, som ägs av Johan Kraft, Petra Kraft och Robert Kraft omsätter ca 120 mkr och anställer drygt 65 personer.

2016 förstärktes miljöfokuset och hållbarhet hamnade i centrum. Med inspiration av stora internationella företag gick Kraft Group igenom den noggranna processen att bli hållbarhetscertifierade genom B Corp och våren 2018 lyckades företaget med det. Idag är Kraft Group ett av drygt 3 700 företag i 150 länder som har B Corp status.
Hållbarhetsarbetet har fortsatt och målsättningen är nu att bli CO2 neutral senast 2030.