Novexpert

Välkommen till våra kurser

Att fylla på med kunskap gör dig både säkrare i kundmötet och du får nya idéer samtidigt som du utvecklas.
Investerar i dig själv genom att regelbundet gå på utbildning, du får ny energi som gör att du kan ta hand om dina kunder på ett inspirerande sätt och kan ge en fortsatt fantastisk service. Du får också tydliga argument så att du kan svara på alla frågor från dagens medvetna konsumenter. Tillsammans med oss har du möjlighet att utvecklas och inspireras.

UTBILDARE
Veronica Folkesson • 08-403 05 612

Utbildad hupterapuet med gedigen kunskap inom hudvård. Veronica utbildar dig digitalt i det franska varumärket Novexpert.

Image

Novexpert kurser

Digital utbildning

GRUNDKURS

Novexpert är ett 100% naturligt hudvårdsmärke framtaget och utvecklat av läkare i Frankrike. Med en hög koncentration av aktiva ingredienser jobbar vi effektivt men ändå skonsamt. Alla produkter har en anti-age effekt men är uppdelat i olika linjer för att täcka alla behov. På den här kursen går vi igenom hela Novexpert’s produktsortiment och du får lära dig vilka produkter som lämpar sig bäst för olika hudtyper och hudtillstånd.

När du deltar i ett webinar så ha gärna aktuella produkter tillgängliga för en bättre utbildningsupplevelse. Om du saknar produkter så ta kontakt med din säljare i god tid inför utbildningen.

Övriga kurser

Fysisk utbildning

Säljboost

Idag ligger makten hos köparen. Då behöver vi anpassa oss och bli ännu bättre på försäljning. Vill du ha nycklar till hur du lyckas? Under några timmar pratar vi om mental inställning, kommunikation och försäljningsprocesser.
Vi utlovar ett smörgåsbord av kunskap, tips och inspiration. Utbildningen är varumärkesoberoende. Välkommen!

Digital utbildning

Sociala Medier - nybörjare

Här går vi igenom hur Instagramappen fungerar, vad du ska tänka på när du startar ett konto, inställningar, profil, händelsehöjdpunkter, hur du skapar ett inlägg med bilder och hur story och reel fungerar. Ladda ner appen “TEAMS“ till din mobil. Via dator behöver du bara följa en länk från din mail. Klicka på länken när kursen startar så guidar vi dig genom utbildningen.

Sociala Medier - van användare

Här går vi igenom hur Facebook och Instagrams algoritmer fungerar, hur du optimerar dina inlägg, tips på vad du kan göra och tänka på för att växa i sociala medier. Ladda ner appen “TEAMS“ till din mobil. Via dator behöver du bara följa en länk från din mail. Klicka på länken när kursen startar så guidar vi dig genom utbildningen. För att kunna tillgodogöra dig kursen fullt ut är det viktigt att din salong redan har ett aktivt Facebook-och Instagramkonto för företag.

Jennie Ekstedt har arbetat med marknadsföring, grafisk- och digital kommunikation i över 15 år - och med sociala medier sedan det lanserades för företag. Utbildad Social Media Manager och arbetar sedan november 2020 på Kraft Group där hon ansvarar för företagets alla varumärkens sociala medierkonton.