Novexpert

Novexpert

Novexpert är ett franskt hudvårdsvarumärke som grundades av franska läkare och forskare. Hela serien, som är 100 % naturlig både i framställning och ingrediensval, har anti-age effekt. Tack vare Novexpert egna patenterade metod gällande stabilitet och hållbarhet så innehåller inga produkter konserveringsmedel. Alla förpackningar är också helt slutna vilket ger ett extra skydd för produkten. Novexpert har uteslutit 1600 tillåtna ingredienser för att vara så naturliga och skonsamma men ändå effektiva som det bara går.

Produkterna är hyperallergena, veganska och tillverkade i helt klinisk miljö. Alla produkter är ECO-certifierade och hela produktserien passar för gravida och ammande mammor... och för alla andra också. Du kan kombinera alla produkter från alla serier helt fritt.

8 linjer

Hela serien består av ett 40-tal produkter fördelat på 8 linjer; Hyaluronic Acid Line för ökad spänst, Vitamin-C Line för lyster, Pro-Collagen Line för mogen hud, Magnesium Line för känslig hud, Trio-Zink Line för oren hud, Omega Line för torr hud, Pro-Melanin Line för kombinationen av hudvård och make-up och Green Tea Polyphenols Line för pigmentförändringar.

Bonne chance!

Novexpert - 8 linjer

Är du intresserad av att bli återförsäljare och veta mer om Novexpert?
Kontakta oss på info@jkraft.se eller ring vår säljrepresentant.

Mats Hansson • 0707 54 95 50